Miksi energiaremontti?

Menestyvissä maissa hyvän energian vallankumous on jo käynnissä

Edessä on digitaaliseen vallankumoukseen vertautuva energia-alan murros, joka luo nopeasti kasvavat markkinat ja huimat työllisyysnäkymät uuden energian ratkaisuille, kattaen uusiutuvan energian, energiansäästön ja älykkään energiankäytön. Mikä tärkeintä: vanhasta, saastuttavasta energiasta luopuminen on nyt mahdollista – jos niin halutaan.

Haluan energiaremontin!

keith
andreas

Suomi uhkaa jäädä jälkeen hyvän energian vallankumouksesta

Suomella olisi mitä parhaat mahdollisuudet olla puhtaan energian vallankumouksen kärkijoukoissa. Suomalaiset ratkaisut loisivat suomalaisia työpaikkoja ja vientiteollisuuden valtteja. Nykyisellä energiapolitiikalla emme kuitenkaan ole kansainvälisessä kilpailussa pärjänneet ja mahdollisuudet ovat menossa sivu suun.

Haluan energiaremontin!

Päivitetään energiapolitiikan tavoitteet ja keinot tälle vuosituhannelle

Ajamalla käsijarru päällä jäämme jumiin vanhaan teknologiaan ja tuontienergiaan. Siksi tarvitaan kampanja, joka päivittää energiapolitiikan tavoitteet ja keinot tälle vuosituhannelle. Odottelu, ihmettely ja välikauden ratkaisuihin turvautuminen on nyt nähty. On aika ottaa rohkeasti suunta kohti täysin uusiutuvalla energialla toimivaa Suomea ja luoda alan kotimaisille toimijoille kannustavat, vakaat kotimarkkinat.

Haluan energiaremontin!

dia
 Kyllä Ei

HALUAN SUOMEEN ENERGIAREMONTIN

5795
Haluaa energiaremontin

Sähköpostiosoitteiden käyttö