Ehdokas, tue energiaremonttia

Ehdokas, tue energiaremonttia

Energiaremontti on Suomessa 2015 käynnistyvä muutos, joka johtaa 100 % uusiutuvalla energialla toimivaan Suomeen vuoteen 2050 mennessä. Listasimme kolme syytä, miksi sinun kannattaa allekirjoittaa tukesi energiaremontille.

  1. Maailmalla on käynnissä uusiutuvan energian vallankumous. Ala tuottaa tuhansien miljardien eurojen vuotuisen liikevaihdon, ja tästä hyötyvät eniten ne kansakunnat, jotka ovat muutoksen kärjessä. Uusi energiapolitiikka synnyttää työpaikkoja, kohentaa kansantalouttamme ja tekee meistä riippumattomampia.
  2. Energiaremontille on suuri yhteiskunnallinen tilaus, josta kertoo kampanjan menestys jo sen ensimmäisten viikkojen aikana. Asia kiinnostaa äänestäjiäsi. Jotta energiaremontti saadaan heti vauhtiin, on siitä tehtävä kirjaus hallitusohjelmaan. Tähän tarvitaan myös sinun tukesi. Allekirjoita nyt.
  3. Energiaremontti julkaisee kaikki ehdokkaat, jotka ilmaisevat tukensa kampanjalle. Energiaremonttiin on jo sitoutunut ryhmä ehdokkaita kaikista nykyisistä eduskuntapuolueista. Tutustu ryhmän vetoomukseen. Pyrimme myös saamaan parhaille puheenvuoroille lisänäkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Voit lukea kampanjan tavoitteista tarkemmin tästä.

Tarvitseeko Suomi sinustakin energiaremontin? Allekirjoita ja ilmaise tukesi!

 Kyllä Ei

ALLEKIRJOITTAJAN TIEDOT

PUOLUE:

VAALIPIIRI:

Lataa kuvasi (jpg, maks. 1MB)

Sähköpostiosoitteiden käyttö